dimecres, 21 d’octubre del 2015

Bolets de tinta, un túnel i uns escaladors

Bona tarda famílies!

Dia mooolttt xulo a l'Escola del Bosc!!!

Hem començat al matí pel pati on... Sorpresaaaaa uns bolets de lo més estranys... Què són? Es poden menjar?

Noooo, no es poden menjar! Veieu quin aspecte més estrany que tenen? Tenen una cosa negra a dalt... Què són? Doncs són bolets de tinta, no els toqueu que quedareu negres i a més és tòxic!

Avui feia fresca, però un bon sol ens ha acompanyat en la nostra passejada. Hem anat al costat del magatzem municipal on hi ha un mini bosquet de roures on hem esmorzat. 

Després, com sempre, volem inspeccionar més i nosaltres ens tornem infants de cop quan sentim això!!! Som-hi!!! Entre tots hem baixat per un caminet on hem trobat un túnel xulíssim on deiem, Ecooooooooo! i la nostra veu canviava... Quin alucineeeee!!! jijjiji

També hem explicat el mateix conte en català, castellà, francès (la Brigitte), xinès inventat (l'Alba) i, després de riure molt, la Luna va i diu als altres: esto són idiomas!!! jajaja, i tots se la miraven pensant... molt bo!!!

Tornant, hem fet d'escaladors per una súper rampa, sóc pesada però com surt d'ells ajudar-se és, és,és.... una meravella!!!!

Una vegada al Refugi, hem jugat a metges (tot i no voler gaire perque te les fan de tots colors si ets la pacient, però després penso: va Alba, així podem aprendre les parts del cos, a cuidar-se.... en fi, que t'hi poses.. ves....).













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada