dimecres, 13 de gener del 2016

Retrobament amb les cabanes, Anoia Magazine i la Perla

Bona tarda famílies!

Dia radiant a l'Escola del Bosc!!

Ben d'hora, entra per la porta el Biel, se'n va directe a la cuineta jijjiji; l'Anna i el Jan són els següents, esmorzen junts, juntament amb el Marçal que se'n va directe a la nevera a buscar un iogurt dels minions (no se que passarà el dia que no n'hi hagin...).

El Bernat avui ha volgut repassar el póster de rèptils que tenim a l'Escola (li encanta assenyalar els animals i dir-li què és... repeteix el nom i au, guardat al cervell jijji.

El Dalmau, el Magí i l'Elba (avui pobrets han tingut una recaiguda múltiple de mamitis...).

La Martina que entra saltant perquè l'agafis...

La Sigma amb aquella carona tant dolça et somriu i marxa a jugar.

L'Aran i el seu pare preparen a la cuina un entrepà amb pa acabat de sortir del forn (us podeu imaginar el crack-crack del pa acabat de fer...).

La Clara i la seva mare entren les dues amb una rialla d'orella a orella tot dient Bon diaaaa!!!

La Luna entra amb el Pere i se'n va cap a fora a jugar amb els estris per jugar a la sorra (ens té molt ben alimentats, ens fa molt pastissos de "chocolate" diu ella).

El Quim i el Ton se't planten davant i et somriuen i cap a jugarrrr... El Quim veu que arriba el Jam i el va a buscar corrents (aquest parell s'han trobat a la vida... te'ls imagines tota la vida d'amics i t'emociona pensar que ho hem vist néixer...).

El Ton, però, avui no ha volgut quedar-se sense el papa, ell necessita un temps que nosaltres li donarem sempre.

La Mar entra just quan marxàvem... es col.loca el suro i ja està llesta!

Avui ens han acompanyat a les cabanes el Xavi i el Jordi de la revista Anoia Magazine, revista gratuïta que comença amb força a la comarca i el mes que ve l'Escola del Bosc hi tindrà un espai.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada